Afsluitingen voor je tuin of oprit

Afsluiting tuin

Onze tuinen ontwikkelen zich steeds meer tot een plaats om in te leven, te ontspannen en te genieten: mede hierdoor vormt uw tuin een belangrijk onderdeel van het woongenot en de woning.

Wilt u graag een mooie afsluiting voor je tuin of oprit? Dan bent u op het juiste adres. De Tuinspecialist biedt u een ruim assortiment afsluitingen aan zoals draadafsluitingen, betonnen afsluitingen, steenkorven, betonplaten, houten afsluitingen, ... en meer!

Houten- en hout/beton schuttingen bestaande uit al dan niet beton met gewolmaniseerd of geïmpregneerd hout schuttingen behoren samen met de natuurlijke beplante afscheiding tot de meest populaire tuinafsluitingen. U vindt een dergelijk tuinafrastering in vele modellen en uitvoeringen. Wanneer uw keuze valt op houten tuinafsluitingen, dan zijn bij De Tuinspecialist ook tuinschermen van onder meer eikenhout en hardhout verkrijgbaar. Een prachtige 'natural look' vindt u bij de eikenhouten tuinafscheidingen.

Onze hardhouten schuttingen geven vanwege hun gevarieerde vormgeving en fraaie kleuren een meer unieke uitstraling.

Wilt u graag meer informatie? Contacteer ons dan vandaag nog voor een gratis offerte, wij bespreken graag onze expertise met u!

E-mail: